Cosmedix Peelings Programma

 

Cosmedix Level 1 peeling treatment

Verminder de zichtbare tekenen van veroudering met een combinatie van krachtige peptide- en stamceltechnologie.

Deze milde peeling bevat L-Lactic Acid, Blueberry extract en Jojoba Beads welke zorgen voor een zachte maar krachtige exfoliatie. Zorgt onmiddellijk voor een gladde en stralende huid zonder roodheden. Geschikt voor ieder huidtype. Dit is de eerste peeling van het Cosmedix peeling traject. Je hebt voor deze peeling geen voorbereiding van de huid nodig.

Cosmedix Level 1+ peeling treatment

Een zachte, universele behandeling die verhelderd, corrigeert en beschermt met fruitenzymen, vitamine A en C.

De peels uit level 1+ bevatten allemaal een laag percentage Retinol. Retinoïden staan bekend om hun krachtige celvernieuwende capaciteiten. Retinoïden prikkelen de cel door een signaal naar de kern van de cel te sturen. De peeling treatment zal volledig worden aangepast aan jouw huidconditie en huidwensen. Er is voor deze peeling minimaal 2 weken voorbereiding nodig voor de huid met de juiste producten.

Cosmedix Level 2 peeling treatment

Deze manuele peeling is vrij van zuren en bouwt de huid opnieuw op. Een intensieve behandeling die krachtig werkt op huidverbetering.

De level 2 peeling is samengesteld zonder zuren. Manuale exfoliatie met algenextracten speciaal samengesteld om acne littekens te verminderen, hardnekkige pigmentatie naar de oppervlakte te krijgen en de huid in zijn algeheel te vernieuwen. Je dient Level 1+ volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan en de huid dient minimaal 4 weken voorbereid te zijn met de juiste producten.

Cosmedix Level 2+ peeling treatment

Stimuleert collageen-, elastineproductie en celvernieuwing om zo tekenen van veroudering en pigmentatie zichtbaar te verminderen.

Uniek door een hoge concentratie Lactic Acid en Retinol. Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe cellen. Een perfecte peeling om in te zetten tegen pigmentatie en bij huidverjonging! Men dient Level 1+ volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan. De huid dient minimaal 8 weken voorbereid te zijn met de juiste producten.

Cosmedix Level 3 peeling treatmen

Stimuleert de celdeling, werkt mooi egaliserend en huid verjongend.

Tijdens deze krachtige peeling treatment worden Level 1 en Level 1+ na elkaar aangebracht op de huid. Stimuleert de celdeling, werkt mooi egaliserend en huid verjongend. Je dient Level 2+ volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan en de huid dient minimaal 10 weken voorbereid te zijn met de juiste producten.

Cosmedix Level 4 peeling treatment

Manuale exfoliatie met algenextracten gecombineerd met een hogere concentratie Retinol, stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe cellen.

Tijdens deze krachtigste peeling treatment worden level 2 en Level2+ met elkaar gecombineerd. Manuale exfoliatie met algenextracten gecombineerd met een hogere concentratie Retinol, stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe cellen. Een perfecte peeling om in te zetten tegen pigmentatie, bij huidverjonging en acne littekens. Zorgt voor de meest krachtige resultaten! Je dient Level 3 volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan en de huid dient minimaal 12 weken voorbereid te zijn met de juiste producten.