Medik8 huidverbeterende behandelingen!

Medik8 Chemical Peels zijn samengesteld om specifieke huidproblemen aan te pakken. Ze zijn de perfecte keuze wie op zoek is naar het beste resultaat.

De Peeling van Medik8 zijn ideaal om de kenmerken van huidveroudering, pigmentvlekken en acne op een vrij eenvoudige manier aan te pakken. Ook kan je de peeling ondergaan als je huid een snelle ‘boost’ wil geven.

Light Peel

Een milde peeling voor acne en de licht gerimpelde huid. De Medik8 Light Peel vermindert tekenen van veroudering en lichte littekens door het effectief verminderen van overtollig talg.

Age Peel

Geschikt voor het behandelen van de kenmerken die bij huidveroudering zichtbaar worden zoals: dofheid, droge/ruwe huid, fijne lijntjes en rimpeltjes, grove poriën, zonschade en indien van toepassing een rokershuid.

White Peel

Speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van donkere vlekjes in het gezicht door pigmentophopingen. Denk aan vlekjes van de zon, na acne of hormonen.

Beta Peel

Maakt een onzuivere acnehuid weer rustig en zorgt ervoor dat vorming van nieuwe mee-eters en puistjes voorkomen wordt.

Afspraak maken

We zijn ervan overtuigd dat we veel mensen kunnen helpen met onze effectieve behandelmethoden, daarom steken we graag tijd en energie in goed advies. We bieden u het eerste intakegesprek graag kosteloos en vrijblijvend aan.

Voor het intakegesprek reserveren wij 30 minuten in de agenda. Een afspraak voor het intakegesprek kunt u maken via 06 15 954 234, e-mail: info@foreverjong.nl of het contactformulier.
partner-logo01
medik8-wit
cndc-wit-klein
lycon-wit
opi
massada-logo-wit-50px
skin-vignet-diap