Te laat of annuleren?

Het kan voorkomen dat je een afspraak heeft gemaakt maar onverhoopt toch niet meer kunt (om welke reden dan ook) komen op de eerder gemaakte afspraak. In dat geval kan je de afspraak annuleren. Of het annuleren kosten met zich meebrengt hangt af van het moment van annuleren. Tevens kan het voorkomen dat je te laat op de afspraak verschijnt, hieronder staat vermeld wat dan de mogelijkheden zijn. Ik zal in ieder geval altijd zorgen dat ik klaar zit voor je en me aan de gemaakte afspraak houd, dit is voor zowel jouw als mij erg prettig.

Ben je tot 10 minuten te laat?
De afspraak gaat gewoon door. Dit kan iedereen wel eens gebeuren.

​Ben je tot 15 minuten te laat?
Dan ligt het aan mijn planning en aan de behandeling welke je hebt of de afspraak nog door kan gaan. Wij zullen altijd kijken naar de mogelijkheden om het door te laten gaan, al zal dit mogelijk dan wel in een aangepaste vorm zijn.

Ben je meer dan 15 minuten te laat?
Dan zal de afspraak komen te vervallen, en zijn wij genoodzaakt om 25% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. Als dit de tweede keer of meer is dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen, bij de derde keer brengen wij 100% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening.

Indien je vooraf weet dat je verhinderd bent?
Het kan voorkomen dat je. een afspraak hebt gemaakt voor een behandeling maar onverhoopt toch niet meer kunt (om welke reden dan ook) komen op de eerder gemaakte afspraak. In dat geval kan je de afspraak annuleren. Of het annuleren kosten met zich meebrengt hangt af van het moment van annuleren en van de frequentie.

Indien je uiterlijk 24 uur voor de afspraak de annulering doorgeeft zijn er geen kosten aan verbonden.

Indien je de afspraak binnen 24 uur annuleert ben ik genoodzaakt om, als dit de eerste keer is, 25% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. Als dit de tweede keer of meer is dan ben ik genoodzaakt om 50% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. In geval van ziekte en onvoorziene omstandigheden zal er op maat worden gekeken.

Mocht je zonder enige afmelding niet op de afspraak verschijnen zal ik de eerste keer 50% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening brengen. Mocht dit hierna nog een keer voor komen zal ik 100% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening brengen.

In het geval dat er annuleringskosten in rekening worden gebracht, zal dit per factuur gebeuren.