Forever Jong Kennismaking

Huidtype(n): Alle     Dieptereiniging:      Massage:

Je bent al klant bij Forever Jong maar twijfelt welke behandeling op dit moment het best bij jouw past.

Leer jouw huid kennen en ontvang direct een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huid.

Tijdens deze behandeling doen we eerst een uitgebreide intake, zodat we weten waar we op moet letten als we met jouw huid aan de slag gaan. Vervolgens analyseren we jouw huid met RS LightSkin. De gebruiksvriendelijke RS LightSkin analyseert de verschillende en dieperliggende huidlagen en brengt deze gedetailleerd in beeld.

Daarna volgt een 60 minuten durende gezichtsbehandeling volledig samengesteld naar jouw huid en huidwensen.

Tot slot, stel ik het huidadvies of en wordt er (indien gewenst) samen met jou een behandelplan opgesteld waarmee we samen kunnen werken aan het verzorgen, verbeteren en verjongen van jouw huid.

Nieuwe klant; Forever Jong Kennismaking

Huidtype(n): Alle     Dieptereiniging:      Massage:

Heb je tot nu toe niet de stap gezet naar een huidspecialiste? Benieuwd wat er allemaal mogelijk is en ben je voor de eerste keer bij Forever Jong? Dan is deze kennismaking behandeling iets voor jouw!

Forever Jong Kennismaking is de behandeling waarbij jij kennis kunt maken met Forever Jong en Forever Jong kennis maakt met jouw huid!

Tijdens deze kennismaking doen we eerst een uitgebreide intake, zodat we weten waar we op moeten letten als we met jouw huid aan de slag gaan. Vervolgens analyseren we jouw huid met de RS LightSkin. De gebruiksvriendelijke RS LightSkin analyseert de verschillende en dieperliggende huidlagen en brengt deze gedetailleerd in beeld.

Daarna volgt een 60 minuten durende gezichtsbehandeling volledig samengesteld naar jouw huid en huidwensen.

Tot slot, stel ik het huidadvies af en wordt er (indien gewenst) samen met jouw een behandelplan opgesteld waarmee we samen kunnen werken aan het verzorgen, verbeteren en verjongen van jouw huid.