Medische camouflage wordt ingezet om huidaandoeningen met kleurafwijkingen tijdelijk minder zichtbaar te maken en/of om het zelfvertrouwen te versterken.

Om een tijdelijke oplossing te bedenken, gebruik ik een speciale camouflage crème die veegvast en waterafstotend is. De crèmes bevatten veel meer pigment dan de foundations die regulier verkrijgbaar zijn.

Wat kan behandeld woorden met camouflagetherapie?

  • Hyperpigmentaties
  • Hypopigmentaties: huidaandoening waarbij te weinig pigment aanwezig is
  • Vitiligo
  • Vaatafwijkingen: wijnvlekken/naveus flammeus
  • Rosacea
  • Tatoeages

Wat kan ik voor u doen?

Dat ligt met name aan wat voor u van belang is.

Heeft u een sociale gelegenheid, zoals een feestje of receptie? Dan is een afspraak meestal voldoende. Tijdens de afspraak houden we een kort intake gesprek en vervolgens wordt het ongewenste plekje gecamoufleerd.

Wilt u leren om zelf de camouflage thuis te doen? Dan zijn drie afspraken nodig.

  1. Bij de eerste afspraak wordt een kort intakegesprek gehouden. Vervolgens zal worden gekeken welke kleur of kleuren het meest overeenkomen met uw huidskleur. De juiste kleur of kleuren en bijbehorende producten bestel ik voor u.
  2. Bij de tweede afspraak leer ik u hoe u zelf de crème kunt aanbrengen en hoe u het watervast kunt maken door het aanbrengen van fixeerpoeder.
  3. Bij de derde afspraak komt u met door uzelf thuis aangebrachte crème. Tijdens het consul ga ik eventuele vragen beantwoorden of tips geven.

Wil je een Camouflage Therapie behandeling boeken of heb je vragen? Neem contact met me op of boek een afspraak.