Ons protocol

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. Ik kan mij voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat.

Om de gezondheid en veiligheid te waarborgen, werk ik alleen op afspraak. Nu vraag ik je tevens om alleen naar de behandeling te komen. Is dit niet mogelijk, dan gaan we in overleg om tot een oplossing te komen.

Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen de salon en de belangrijkste punten zijn dan ook als volgt:

Blijf thuis

Heb je last van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts (vanaf 38º), of heeft een van je huisgenoten last van benauwdheidsklachten of koorts (vanaf 38º)? Blijf dan thuis.

Precies op tijd

Kom precies op tijd (niet te vroeg en niet te laat), zodat je niet hoeft te wachten in de ontvangruimte, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant.

Mondkapje

Zorg dat je bij binnenkomst in de salon een mondkapje draagt. Zodra je in de behandelstoel zit en de behandeling wordt uitgevoerd mag het mondkapje afgenomen worden. Na de behandeling zet het mondkapje weer op.

Handen desinfecteren

Gebruik de desinfecterende handgel. Doe dit bij binnenkomst en na de behandeling.

Handen schudden

In verband met hygiene geven wij bij ontvangst geen hand.

Betaal contactloos

Wij vragen je om contactloos te betalen via pin of tikkie.

Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen onze salon en daarom willen we je vragen om de ‘Gezondheidscheck voor klanten’ te doorlopen.


Bij Forever Jong ben je in vertrouwde handen.

De voorzorgsmaatregelen die ik in de salon hanteer. Hygiëne is een vast protocol binnen mijn salon. Gelukkig is er vanuit mijn kant geen enkele reden om geen behandelingen te geven. Wel wil ik u graag melden dat ik de hygiëneregels binnen mijn salon heb aangepast met extra (voorzorgs)maatregelen.

Tijdens alle behandelingen zal ik een mondkapje, gezichtsscherm en handschoenen dragen. Door de desinfecterende zeep,  en extra tussentijdse schoonmaak van o.a. alle deurkrukken enz. willen bijdragen aan het minimaliseren van de Coronavirus verspreiding.

Voor mij niets nieuws, maar ik kan me wel voorstellen dat je nog vragen hebt.

Heb je vragen? Stel deze gerust