Gezien de adviezen en ontwikkelingen rondom het coronavirus heb ik besloten om de salon tot eind maart te sluiten. Momenteel vind ik het niet verantwoord meer om de salon te openen. Dit om eventuele verspreiding van het virus te voorkomen.

Ik neem de gezondheid van jullie en van mijzelf uiterst serieus en vind het daarom onverantwoord. Ook omdat ik vele cliënten heb die onder de zogenaamde risicogroep vallen.

Dit besluit is niet niks. Dit betekent ook voor mij als zelfstandig ondernemer verliezende omzet, maar ik heb dat liever dan dat ik jullie gezondheid op het spel zet.

De afspraken van de komende 3 weken zullen worden geannuleerd. Indien u in deze periode een afspraak heeft staan, ontvangt u van mij een persoonlijke bericht.

Daarna zal ik bekijken hoe het er voor staat. Ik snap dat het ook voor jullie heel erg vervelend is, maar uiteindelijk is uw gezondheid veel belangrijker.

Ik wens iedereen veel sterkte toe in deze onvoorspelbare tijd en hopelijk kunnen we dit virus bestrijden door zo min mogelijk fysiek contact te hebben.

Voor verdere up-dates, houdt Social media en mijn website in de gaten.

Hopelijk tot snel😘

Liefs,
Marlena
Medisch schoonheidsspecialiste i.o.